2012. február 4., szombat

Elrontottam, ugye?

Na ez a kinézet valami borzalmas lett. Valaki tudna segíteni? Legjobb lenne, hogyha felvenne valaki, aki kedves, és ért ehhez a dologhoz msn-re. Nektek sem tetszik ez a kinézet? Túl fehér, meg összevissza van minden. Ha tud valaki segíteni, akkor annak nagyon nagyon örülnék. Aki hasznos tanácsokat ad, az mondd egy bejegyzésötletet, vagy bármit amit szeretne látni a blogon, és teljesítenem, és hirdetem a blogját. Írj egy e-mailt, hogyha szívesen segítenél, vagy vegyél fel msn-re. (Ismeri egyáltalán még valaki? :D)

e-mail: blackpatrisah@indamail.hu
msn cím: f.patti@vipmail.hu

4 megjegyzés:

  1. szia. jó lenne ez, itt a legnagyobb hiba csak az, hogy üres. semmi szín :) valami háttér kéne neki, meg egy jó fejléc. keresned kéne a neten egy háttért, az berakni, meg egy fejlécet, és semmi gond nem lesz itt :)
    én sem vagyok valami nagy segítség, de ha gondolod vegyél fel msn-re, és tudok neked ebben-abban segíteni :) f.viki96@hotmail.com :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint lesz időm, mindenképpen nézek valami normális hátteret. :) Fejlécet meg valahogy megpróbálok csinálni. Csak ahhoz is még programot kell letöltenem. Hogyha otthon leszek, felveszlek msn-re is (most a mamánál vagyok. :DxD)

      Törlés
  2. Szia. A sablonoknál be tudod állítani. Egyébként nekem így tetszik. Bár lejjebb ahol a betűszínnek fekete a háttere az nem egészen jó szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő igen, azt már átállítottam. Véletlenül maradt úgy, és hirtelen nem volt időm megcsinálni. :)

      Törlés