2012. április 6., péntek

Vásárolgattam

Ezeket nem egyszerre vettem, de gondoltam megmutatom nektek, mégis csak ti tudjátok, hogy mi érdekel a legjobban. A héten vettem ezt a pár dolgot, a véleményeteket szeretném kérni, hogy melyikről legyen először teszt!


Kezdjük a körömlakkokkal. Ez, meg egy piros csillogós körömlakk között vaciláltam, annak is nagyon szép színe volt. Ez amolyan kékes-lilás, ebben is van egy kevés csillám, de nem annyi, mint amelyiket kinéztem. 


Első maybelline lakkom! Nem én vettem, hanem keresztanyukámtól kaptam, neki nincs szüksége rá. Nagyon örülök neki, legalább tapasztalhatom ezt a márkát is.


 Az új trendkiadásból való a lakk, nagyon szép barackos színe van! Kíváncsi vagyok a fedésére!


 Ez egy sissi körömlakk, ilyenem nem volt még, de többet nem is lesz! Szép színre számítottam, de a fedése borzalmas (lesz róla teszt)!


Essence pirosító. Jó régi trendkiadásból van, de most kaptam fel rá a fejem. :D Nagyon tetszik ez a tubusos kiszerelés, tök izgi, hogy nem átlagos pirosítóról beszélünk. 


 Garage store-ból van a napszemüveg, imádom a színét. Régóta kerestem egy olyan szemcsit, ami normálisan áll, ez se tökéletes, de tökre jó, hogy nem teljesen áll jól. Szóval értitek :D


 Catrice tollas szemtus. Egy ideje szenvedek a tusokkal, egyikkel se tudok normális vonalat húzni, most talán megtaláltam az igazit. Azt hiszem 799 Ft volt, ennyiért megéri. Jó kemény a vége, elsőre egyszerű a vékony vonal húzása.

Melyikről szeretnétek legelőször tesztet olvasni? Örülnék a véleményeteknek!


7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a lakkok *.* meg a szemcsid is. Örülök, hogy végül találtál pirosítót :). Nekem van egy sissi körömlakkom, annak 2 rétegben szép színe van csak hamar lekopik sajnos :/.

    VálaszTörlés
  2. Az első essence lakknak nagyon szép színe van :$ már láttam máshol is *-*

    VálaszTörlés
  3. dejó dolgokat vettél... nagyon szép körömlakkok és a napszemüveg is olyan jó.Hol szerezted azt a pirosítót?Ez még abból a vámpíros kollekcióból van.. annyira tetszik és nekem is kell.Szóval erről legyen teszt először.És ha nem tetszik akkor elpostázhatod nekem :)Najó nem ... de annyira jó :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen lányok, én is imádom az összes színét. :D A pirosítót a müllerben vettem, 1 darab volt még. :D Ha nagyon szeretnéd (és persze ha lesz, és te sem találsz) megveszem neked, te elutalod a pénzt stb... :D Írj e-mailt ha gondolod!

    blackpatrisah@indamail.hu

    VálaszTörlés
  5. jajj azzal a narancssárgás essence lakkal ma én is szemeztem:)
    de a többi is tetszik:D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is megvan az a barackos marble mania lakk, de még nem csináltam vele semmit, csak egyik körmömre kentem fel, kíváncsi leszek a véleményedre:)

    VálaszTörlés
  7. Tökjó mindegyik, a Sissisnekm mondjuk alapból sztem nincs szép szine, de a catrice szemhéjtus érdekelne, és is folyton keresek egy jó, eddig sikertelenül...

    http://bubbiful.blogspot.com/

    VálaszTörlés