2012. április 11., szerda

Avon körömágybőr-ápoló

Tegnap jött meg az avon rendelésünk, úgyhogy a körömágybőr-ápolót is a kezemben foghattam. (xD) *_____* Még nem tudom, hogy mennyire hatásos, de azért írok róla egy kis beszámolót. Ha használ, azt a manikűrös fényképeken úgyis látni fogjátok.


A csomagolása a megszokott fekete papír doboz, így megbizonyosodhatunk róla, hogy senki nem bontotta fel előttünk. Két oldalról, alulról és felülről is ki lehet nyitni. Az elején pár információt találhatunk, a hátoldalán pedig minden nyelven van egy figyelmeztetés.


A doboz belsejében elég nagy hely van, csak papírpazarlás az egész, felesleges ekkora hely neki. Benne található egy papír, amin használati utasítást is tartalmazza.



A krém tök jó kis tubusos-kinyomós kiszerelésben van, így könnyen lehet adagolni. A tubuson ugyan az a felirat van, ami a dobozon is.


Teljesen elég ennyi is 3-4 körömre, nem kell sok. Csak bele kell dörzsölni, masszírozni a körömágyba, és addig mehetünk a dolgunkra. Én általában este, lefekvés előtt, amikor testápolózok, az után használom. (Most már tudom, miért nem hülyeség az essence kesztyűje. :D) Aloe-vera-t és vitaminokat tartalmaz. 

Tippek:

Vigyázz, hogy a szemedet ne nagyon dörzsölgesd, ha mégis belekerül a szemedbe a krémből langyos vízzel öblítsd ki!
Sérült bőrfelületre ne kend rá!
Használat előtt tisztítsd meg a körmeidet!
Első hét napig 1-3 alkalmanként használd, utána a napi egy is elegendő!


Én betegeskedek, remélem ti jól vagytok!

4 megjegyzés: