2012. április 22., vasárnap

OPI lakk!

Nemrég vettem meg életem első OPI lakkját. Nem tudtam dönteni, de valami iszonyatos csillámosat akartam, ami természetesen nem volt. Én magam sem értem, hogy miért egy sárgát hoztam, amikor már van egy ilyen catrice lakkom, de volt kinn minta, és azon sokkal mustárosabbnak látszott. 3 réteg kell belőle? Egy 2150 Ft-os lakkból? Lehet, hogy én vagyok nagyon béna, de 2 rétegben nem fed túl jól. Az ecsete hosszú, és vékonyabb, de könnyen lehet vele dolgozni. Lassan is szárad, ezért sokáig vártam, hogy megszáradjon. Sőt, egybe eléggé bele is nyúltam.

Virág akar lenni... :D



A kupakja nagyon kézre áll, szeretek vele festeni. A tetejére a márkanév van belevésve. Az üveg elég nagy, életem végéig elég lesz, 15 ml-t tartalmaz. Van benne egy kis golyócska, ami nagyon praktikus, kicsit fel kell rázni, és bevetésre kész. 






Volt már OPI lakkotok? Vagy sajnáltok rá ennyi pénzt?

8 megjegyzés:

  1. Én egy kicsit sajnálok rá ennyi pénzt, de rajta van a kivánságlistámon :)

    http://bubbiful.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Még nem éreztem szükségét, hogy OPI lakkot vegyek, bár tény, hogy gyönyörűek. Bár kicsit megdöbbentő, hogy nem elég a két réteg, de én már megfigyeltem, hogy sárga lakkoknál ez elég gyakori, márkától függetlenül is.

    VálaszTörlés
  3. Màr egyszer irtam valamelyik bolgba,hogy NEm SZABAD ennyi penzt kiadni körömlakkért,nem tud többet,mint az olcsóbb. nàlam a hatàr max 1000 ft

    VálaszTörlés
  4. Én sajnálok ennyi pénzt egy lakkra, de nem dobnám ki az ablakon, ha valaki megajándékozna eggyel :)

    VálaszTörlés
  5. ez nagyon szép szín ♥
    nekem is kell OPI lakk :S

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, de én ha drága lakkot vennék, valószínűleg china glaze lenne.

    VálaszTörlés
  7. aranyos
    http://fashionparade-fanny.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  8. Most is úgy vagyok vele, hogy szeretnék még OPI lakkot, de nem fogok venni, mert ahogy ti is írtátok tök felesleges! :)) A bókokat meg tök köszi. :D <3

    VálaszTörlés