2012. április 9., hétfő

Körömlakk szárítás

Én személy szerint, utálok várni. Főleg arra, hogy megszáradjon a körömlakkom. Nézegettem a neten, nagyon jó kis dolgokat találtam, íme néhány tipp!

Ha alapból olyan körömlakkokat vesztek, amire az van ráírva, hogy gyorsan száradós, akkor az tényleg pár perc alatt megszárad. Viszont, hogyha nem ilyen valamelyik lakkotok, de nagyon szereted, nincs szíved kidobni (még jó, hogy nincs :D), akkor ezekkel a módszerekkel garantált a száradás. A jó az benne, hogy minden megtalálható a háztartásban, és nincs benne semmi bonyolult dolog.


Miután kilakkoztad a körmödet, kapd elő a hajszárítót, és szárítsd meg vele a lakkot a körmödön! A lényeg, hogy hideg levegőt fújjon rá a hajszárító, úgyhogy csak az próbálkozzon, akinek van ilyen funkciója is! :)

Veszel egy viszonylag nagyobb edényt, azt félig megtöltöd vízzel! Beledobálsz néhány jégkockát, és pár percig áztatod az ujjaidat benne. Miután már kellő képen megfagytak az ujjaid, kiveheted a vízből, és óvatosan letörölgeted a vizet! Ez nem több 2-3 pernél! A nyári hónapokban még kicsit le is hűt. :D


Ha még biztosabbra akarsz menni, vehetsz körömlakk szárító sprayt is, ezek nem túl drágák, minden drogériában megtalálható.

Forrás a Hogyan legyek jó nő? videósorozatból van, aminek Takács Nóra fotómodell a főszereplője. Nagyon jó tippeket ad, érdemes végignézni őket! :)
http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.html

Szerintem hasznotokra válik a tipp, nekem bevált! :)

Nem mellesleg remélem jól telt a nyuszkós ünnepetek, degeszre ettétek magatokat tojással, sonkával, kaláccsal, és a szeretteitekkel voltatok! :) Pusziii

6 megjegyzés:

  1. Én is épp a száradást várom... És egy rétegezett lakkozásnál olyan sooooook. A legjobb amikor már eltelt fél óra és azt hiszed megszáradt, felveszed a cipőd, kabátot h elindulj valahova és a villamoson veszed észre h rohadtul belenyúltál. :D:D:D

    VálaszTörlés
  2. A belenyúlásnak az a leggyilkosabb pillanata, amikor észreveszed... Grrr :@ :D :D :)

    VálaszTörlés
  3. Meg amikor valami elképesztően nehéz mintát végre valahára sikerült megcsinálni! ....ééééés belenyúlunk. Fú :@

    VálaszTörlés
  4. Jaj ezeket én is hogy úúúútálom. Tegnap pont így jártam :D. Köszi a tippeket szerintem majd a hajszárítósat kipróbálom.

    Az Avon körömszárító folyadékot azt használtam, de az valami olajos cucc és gyorsan megszárította a lakkot, de utána maradt egy olajos réteg és arra már nem lehetett több réteget festeni :/.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon hasznos poszt :)
    xx Ilka
    http://ilkavontorok.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. Jó tippek, használni fogom őket, de a hajszárításnál ne szárítsa senki sokat mert elveszi a csillogást! (tapasztalatból :D)

    VálaszTörlés