2012. április 26., csütörtök

Csíkos köröm

Ez a bejegyzés, már tegnap is felkerülhetett volna, csak hát kb 1 órával a pakolászás előtt készült, és sikerült a semmitől "meggyűrődnie" (biztos ismeritek az ilyenfajta körömlakksérülést). A rámolás után került volna rá a fedőlakk, azért is vártam ennyit, mert megint féltem, hogy elkeni a mintát. Aztán most már kb az elkészítés után 20 perccel vittem fel a gyorsan száradó BTG fedőlakkot (lesz majd róla poszt), és sikerült nem elkennem!
Fehér alappal kezdtem, majd az essence-s vékony ecsetével vonalakat húzkodtam különböző vastagságban. Már 5 perc után sem tudtam belenyúlni a lakkba juhééj!




Kedvelitek a mintás körmös bejegyzéseket?


9 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Neked honnan van az OPI lakkod? Mert nagyon szeretnék venni, de nem tudom, hol a legérdemesebb beszerezni. Amúgy klasszak a körmeid, olyan spontán a különböző vastagságú csíkokkal. :D
    Köszi előre is,
    Eszti

    www.beautysandwich.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Én Szombathelyen vettem, ahol kifejezetten ilyen drágább lakkokat árulnak. Én innen is simán meg merném rendelni: http://www.opihungary.hu/Aruhaz/Scripts/default.asp
    Köszi, aranyos vagy! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hol van az a hely? :O :D

      Törlés
    2. Kerestem mindenfele a neten, meg google maps-on is, de nem találtam semmit. Az állomás fele van, talán a Nádasdy Ferenc utcában van, a sarkon... Szombathelyi vagy?:)

      Törlés
  3. Nagyon jó tippek! :)

    http://bubbiful.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. ez nagyon jóóóóóóóóóóó:)

    VálaszTörlés