2012. március 10., szombat

Astor illatosított lakk...

... akar lenni. Nem túlságosan jött össze. :D Egyáltalán nem gyümölcs illatú a lakk, számomra ugyan olyan büdös, mint a többi. Attól függetlenül baromi jó a színe, és ennyiért nem is volt drága. A rossmannban 449 Ft volt, leárazva.

Ez, meg egy másik szín volt akciós (nem akarom előre lelőni a poént, majd lesz róla is bejegyzés). Egy ugyan ilyen pasztell sárga lakkot néztem ki rimmelbe, de az már elfogyott. Nem is tudtam, hogy astorba is van ilyen szín, de amint megláttam, máris levettem a polcról, és beletettem a kosaramba. A többi "illatosított" astor körömlakk is le volt árazva, de azokat már drágábbnak (649 Ft körül) láttam. Volt valami kékes szín, az is nagyon tetszett, de egyenlőre ennyi elég volt. :)


A lakk elég híg, lehetne kicsit sűrűbb. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszul fed, kellett belőle 3 réteg. Az eredeti ára azt hiszem 990.- annyiért tuti nem vettem volna meg. Már régóta kerestem pasztell színeket, de eddig nem találtam, úgyhogy nagyon örülök, hogy ezt megvettem. Nincs pasztell színű ruhám, de egyet mindenképp szeretnék, hogy passzoljon is valamihez a körmöm. :)

Utálom, amikor ráragasztják az árát, alig lehet lekaparni. 


Van pasztell színű lakkotok?

11 megjegyzés:

  1. Nekem pont ez a lakk van meg, hát... nem dobtam tőle hátast! 3réteggel elmegy, de akkor is csíkos pluszba fedőlakkal se tökéletes. A gyümölcsös illat nálam annyiban ki is merült, hogy nem volt büdi! Egy lakknak jó, de ahogy írtam nem a kedvencem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is eléggé fontolgattam, hogy kenek még egy réteget, hogy tényleg jó legyen. A tartóssága sem lehet túl jó. Mosogattam benne, hát... a vége az már kissé lekopott.

      Törlés
  2. Én az Essence és a Moyra pasztell lakkokat imádom, annyira szép színeik vannak! Ez is szép sárga, kicsit hasonlít az Essence Mellow Yellow-ra.

    VálaszTörlés
  3. nekem ilyen illatosított Astor-ba pink van, annak nagyon jó a színe és az illata is és tartós is.:)
    Mondjuk leginkább rágóra emlékeztető illata van, de imádom.:) Most is az van alapnak a körmömön.:D
    Ilyen színbe egy Rimmel London illatosított lakkom van, de annak leginkább mosogatószer szaga van.:D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is vannak pasztell lakkjaim, kék meg pink és lila. Szeretem őket, nagyon szép tavaszi színek! :) Egyébként nekem is van egy ilyen fajta Astor lakkom, de nekem narancssárga. Nekem semmi problémám nem volt vele, a száradáson kívül. Szerintem tök jó narancs illata lett és 2 rétegben tökéletes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a narancssárga van még meg, és nem túl illatos. Az én orrommal van a baj?:D

      Törlés
  5. Nekem a kék van meg:$ de olyan wc illatósító illata van:D viszont szeretem:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a barack színű van és isteni az illata!Ez banános lenne vagy citromos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Banánosnak mondanám, de nem akartam túlságosan szagolgatni, nehogy beálljak tőle. :D

      Törlés
  7. Ugyanilyenem van, 249Ftért vettem:D Annyit megért, de teljes áron biztos, hogy nem vettem volna meg. A színe nagyon tetszik...kár, hogy csak 3 rétegben fed szépen. :(

    VálaszTörlés