2012. január 22., vasárnap

Gyönyörű csillámos köröm

Azt hiszem, hogy teljesen "csillogósköröm" mániás lettem. Annyira el vagyok ájulva ettől a csillámportól. :D
Nem volt nehéz megcsinálni, és az eredmény pedig tökéletes. Először egy átlátszó lakkot kentem fel, és nem vártam meg, amíg megszárad, hanem egyből rászórtam a csillámot. Az alapozó lakk azért kell, hogy megtapadjon rajt a csillám. Miután megszáradt az alsó réteg, felvisszük a fedőlakkot is. (Enyém 2 az 1-ben :)
A csillámport egy fodrászkellékes üzletben vettem, 490 Ft-ért.

Alapozó-és fedőlakk:  Miss Sporty - Nail espert manicure


Amennyire egyszerűen lehet szép körmöket csinálni vele, annál nehezebben lehet lemosni. 
Először elkezdtem körömlakklemosós vattakoronggal sikálni, de nem jött le. Úgyhogy beáztattam. Utána már könnyen le lehetett törölni. 


Csak nekem tetszik ennyire nagyon az, ami csillog-villog, vagy nektek is?:D Volt már hasonló mániátok?:D


6 megjegyzés:

 1. nagyon tetszik *.* én is szeretem a csillámos körmöket :) úgy szeretem nézegetni :P Próbáld ki azt, hogy egy kis vattát beitatsz körömlakklemosóval, rárakod a körmödre, és alufóliát csavarsz rá :) Ezt tuti siker, én is így szoktam lemosni ha csillám van rajtuk, na meg persze ha feketével, vagy pirossal van kifestve :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm a tippet, aranyos vagy! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is rajongok a csillámos körmökért. Karácsony körül főleg a csillogós bordó és természetesen az arany (Essence) a favorit, most lilás-türkizes NYC lakk. Olyan szép, amikor mozgatom az ujjaimat, és csak úgy csillognak a körmeim!

  VálaszTörlés
 4. wow ez nagyon durván jól néz ki! :)

  VálaszTörlés