2012. november 19., hétfő

Essence körömmatrica

Már régebben vettem ezt a körömmatricát, és most jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam. Eredeti áron nem biztos, hogy megvettem volna, így viszont, hogy 100 Ft-ra le volt árazva, teljesen megérte! Kicsit pepecselős, de én este 10-kor babráltam vele, ahhoz képest nagyon tetszik a végeredmény.



A csomagolása igényes, nincs túldíszítve, és a lényeg is rajta van. A hátoldalán láthatjuk a használati utasítást, és a lépéseket. Tartalmaz két lapot, amin 7-7 matrica van, így válogathatunk, hogy melyik illeszkedik pont a körmünkre.


Először bénáztam, de amúgy úgy kell, hogy kiválasztjuk a sablont, amelyik éppen jó méretre. Óvatosan ráragasztjuk a körömre, aztán már csak le kell vágni/reszelni a felesleget, ami lelóg a körömről. Elsimítjuk egy kicsit a felületét, és kész is.


Közelről nem túl igényes a munka, ennek nem tudom mi az oka, de valószínűleg én. :D A tartósságával nincs gond, nekem 5 napig simán szép maradt, ezen csodálkoztam is. Múlt hét kedden csináltam körülbelül, szóval holnap lesz, hogy 7 napja rajtam van, és még most is elviselhető. Hogyha találok még ilyet leárazva akkor tuti veszek még. :) 
Sokan megdicsérték, hogy "hűűű metál lakkod van" vagy "aztaa olyan a körmöd mint a tükör". Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen, visszatükröz mindent, és a fényt is visszaveri. :)


Vélemény? :) Ti már próbáltátok? Mik a tapasztalataitok? 

7 megjegyzés:

  1. alufóóóólia köröm :$ Nagyon bejövős :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki! Nekem régen párducmintás volt, kb. 1,5 napig bírta :( . De még van egy elfekvőben, el kéne használni :D

    VálaszTörlés
  3. Tényleg tök jól néz ki! Ma a Müllerben láttam még pár akciósat, bár 295.- volt és nem egy százas.

    VálaszTörlés
  4. 1szer próbáltam,nem sokkal azután ,h piacra dobták de én nem voltam vele megelégedve :S

    VálaszTörlés
  5. Sajnos nekem azonnal felvált, ráadásul túl íveltek a körmeim vagy nem tudom, de sehogy sem illeszkednek, gyűrődnek :( Pedig úgy tetszik, annyira vagány.

    VálaszTörlés