2012. június 12., kedd

Eb körmök

Azt hiszem teljesen megbolondultam a nyár, és a suli vége miatt! A facebook-on ígértem meg, hogy csináltam egy focis körmöt, amit a napokban megmutatok. Elnézéseteket kérem, de teljesen megfeledkeztem róla!!
A blog most az miatt is szünetelt egy picit, mert nincs önbizalmam, hogy a kicsit rosszul sikerült körmöket is feltegyem. Sokan írjátok viszont, hogy tetszik, amit éppen feltettem, amit nagyon köszönök is!
Viszont szerintem nem olyan jó mindegyik remekmű, hogy ide is felkerüljön a blogra, viszont nem szeretném, hogy többet szüneteljen, így most rendszeresen lesznek bejegyzések, egy héten minimum 2x.


Most nagy őrület van, sokan agyba-főbe nézi az eb-t, köztük én is. :D Gondoltam, így készítek egy erre aktuális körmöt. Az tény, hogy ez sem lett a legjobb, sőt, kifejezetten béna lett. Egy fehér alappal kezdtem, azután a mutatóujjamra készítettem amolyan gyep féleséget. A középső ujjamra egy focilabda került, amit nem biztos, hogy annyira ki lehet venni. A gyűrűsujjamra pirossal ráírtam, hogy eb, a kisujjamra pedig 2012 került.
A képek vakuval készültek, körülbelül fél 8 kor, mert mindig esett az eső, és nem tudtam vaku nélkül éles képet csinálni. Most viszont szép képek sikerültek ahhoz képest, mert apa gépével csináltam, tök profi, de sajnos nem tudok mindig ezzel fotózni, mert nem élünk együtt.Használt lakkok: catrice fehér, manhattan piros, essence nail art twist zöldje

 Nézitek a focimeccseket? Vélemények a körömmintáról? :)

2 megjegyzés:

  1. naná, hogy nézem.. 3 fiútesóm van, ha akarnám sem tudnám kikerülni a meccseket! :DDD

    a focilabda lett a legjobb! ;)

    VálaszTörlés
  2. nagyon jól sikerült szerintem a körmöd, ügyes vagy :)
    én mondjuk nem nézem az EB.-t, nem igazán szeretem a focit..

    VálaszTörlés